shapka_top.jpg

UA EN RU

Зняти кімнату в студентському гуртожитку

Кожен нинішній або колишній студент знає, що успішне навчання у ВУЗі неможливо без комфортних для цього умов. Мова йде не тільки про просторі, теплі і світлі навчальні аудиторії. Дуже важливо також, щоб у того, хто навчається, було затишне місце для відпочинку, куди він зможе прийти після занять. Ціни на нерухомість в Києві такі, що купити або зняти тут квартиру зможе далеко не кожен студент. Але існує чудове бюджетне рішення — зняти кімнату в студентському гуртожитку. Головне, щоб в гуртожитку були хороші умови для проживання і навчання.

Зняти кімнату в студентському гуртожиткуГуртожиток Жайворонок здає кімнати для всіх студентів. Місце навчання значення не має. Якщо Ви вже вчитеся або ж тільки плануєте вступати до одного з вищих навчальних закладів столиці, наш гуртожиток може стати Вашим другим домом. Будь-який студент з будь-якого ВУЗу має можливість зняти кімнату в студентському гуртожитку Жайворонок. Гуртожиток відповідає всім вимогам і нормам. Умови проживання сприяють продуктивному навчанню і повноцінному відпочинку. У нашому студентському гуртожитку зняти кімнату досить просто. Щоб в цьому переконатися, телефонуйте або приїжджайте. Будемо раді допомогти.

Студент будь-якого київського ВУЗу може зняти кімнату в студентському гуртожитку Жайворонок.

Вступаючи до училищ, інститутів, університетів, молоді люди часто бояться селитися в гуртожитки. Всьому виною чутки про жахи життя там, про тотальну антисанітарію і таке інше. Проте, є в Києві гуртожитки з далеко не гіршими умовами проживання. Прийнявши рішення зняти кімнату в студентському гуртожитку Жайворонок, можна в цьому переконатися. Зняти кімнату в нашому студентському гуртожитку — значить обзавестись комфортним місцем для навчання, відпочинку, прийняття їжі, сну і інших складових студентських буднів.