shapka_top.jpg

UA EN RU

Автошкола ДОСААФ ціни

Якщо Ви хочете не просто водити власний автомобіль, але також і мати можливість працювати в даній сфері в державній структурі, Вам в цьому допоможе автошкола ДОСААФ, ціни якої відповідають якості навчання.

Наша мережа автошкіл «Жайвороонок», яка працює по всьому Києву, забезпечує своїх студентів всім необхідним для отримання всіх необхідних знань для водіння. Щоб керувати автомобілем, недостатньо знати тільки правила дорожнього руху. За оптимальними цінами наша автошкола ДОСААФ допоможе Вам визначитися, як правильно чинити в тих чи інших ситуаціях на дорозі. Наші інструктори з багаторічним досвідом розкажуть, з чого складається автомобіль і що необхідно робити, якщо він зламається по серед траси.

Автошкола ДОСААФ ціниВи можете звернутися до наших викладачів, навіть якщо не впевнені в тому, що ми навчимо Вас чомусь новому. Так як до нашого навчального закладу приходять студенти різного віку і досвіду, ми пропонуємо різні умови навчання. У Вас є можливість регулярно відвідувати автошколу і проходити практику в групах після теоретичного уроку. Для людей, які хочуть освіжити пам'ять перед тим, як сісти за кермо після багаторічної перерви, ми надаємо можливість за окрему ціну індивідуально навчатися в школі ДТСААФ. Також для новачків працює спеціальна пропозиція - приходьте на безкоштовний перший урок, щоб оцінити рівень нашого навчального закладу.

Крім цього, ми володіємо і іншими перевагами перед десятками автошкіл в Києві. У кожного корпусу школи водіння є свій автодром для безпечної практики. Наші студенти мають право відточувати навички знову і знову, поки вони не будуть впевнені в своїх силах на дорогах Києва. Також доступна за цінами автошкола ДОСААФ надає свій навчальний транспорт. Вам не обов'язково мати власний транспортний засіб, так як ми завжди маємо велику кількість оснащених всім необхідним сучасних машин.

Телефонуйте нам за телефоном, щоб записатися на перший урок. Вибирайте професіоналів, серед яких є і автошкола ДОСААФ. Ціни на навчання обговорюються індивідуально в залежності від умов навчання. Ви можете бути впевнені в тому, що після випуску здасте іспити на отримання водійських прав.

Купівля прав більше не привід для гордості, так як наші викладачі прищеплюють обережність і відповідальність нашим випускникам. Незважаючи на приємні ціни, якість навчання в автошколі ДТСААФ сприяє спокійному і безпечному водінню в майбутньому.