shapka_top.jpg

UA EN RU

Школа водіїв ДОСААФ

Школа водіїв ДОСААФВ нашій школі водіїв ДОСААФ двері завжди відкриті. Тому кожен з Вас, хто планує навчитися професійній їзді на автомобілі, може записатися до нас на заняття. У нас представлена велика кількість теоретичних і практичних занять, за час яких Ви зможете легко і швидко освоїти нові навички та вивчити необхідний теоретичний матеріал. Ми набираємо невеликі групи учнів, щоб була можливість приділити якомога більше уваги кожному з них.
Школа водіїв ДОСААФ має власні автомобілі, які в відмінному технічному стані. Ми завжди стежимо за їх справністю та якісною роботою, в разі виникнення будь-яких неполадок, ми відразу ж їх усуваємо.
В нашу школу водіїв ДОСААФ Ви можете записуватися з повною впевненістю в тому, що скористаєтеся навчанням вищого рівня. У нас є ліцензія на надання послуг, тому до нас не виникне ніяких додаткових питань. В Інтернеті Ви зможете знайти про нас відгуки наших учнів, які підтверджують наш професіоналізм і якість послуг.

Школа водіїв ДОСААФ «Жайворонок» пропонує Вам відвідати нас особисто, щоб переконатися у всіх наших перевагах. Ви познайомитеся з викладацьким складом, поспілкуєтеся з нашими учнями і ознайомитеся з нашими умовами. Все це допоможе Вам визначитися з самим правильним рішенням.


У ДОСААФ школі водіїв працюють автоінструктори з величезним стажем роботи. Вони знаходять індивідуальний підхід до кожного учня, позбавляють від страхів і допомагають відчути впевненість в своїх силах.
Вибирайте нашу ДОСААФ школу водіїв, щоб отримати безцінні знання і цікавий досвід.