shapka_top.jpg

UA EN RU

Автошкола інструктор водіння

Якщо Ви турбуєтеся про безпеку на дорозі, але відчуваєте потребу в особистому транспорті, Вам допоможе професійна автошкола. Інструктор водіння з великим досвідом не тільки надасть всі необхідні матеріали з теорії та правилам дорожнього руху, але також буде стежити за закріпленням теоретичних знань на практиці.

Автошкола інструктор водінняСпеціально для жителів області наша мережа шкіл автоводіння розмістила свої корпусу по всій столиці. Ви можете вибрати будь-яку форму навчання, яка підходить саме Вам. На офіційному сайті ми регулярно оновлюємо інформацію про спеціальні пропозиції, серед яких також є можливість індивідуального навчання з інструктором водіння в нашій автошколі. Завдяки цьому студент швидко освоює нову інформацію, не відволікається на інших людей в салоні і може повністю покластися на інструктора. Викладачі з теоретичної частини також дають всі навчальні матеріали студентам, тому Ви не повинні витрачати великі кошти на придбання підручників і зошитів. Ми проводимо безкоштовну медкомісію і супроводжуємо на іспиті на отримання водійських прав.

Крім цього, інструктори водіння сучасної автошколи «Жайворонок» пропонують практику на власному автодромі, заняття по протиаварійного підготовці і влаштуванню автомобіля. Ми рекомендуємо скористатися всіма можливостями, які в майбутньому Вас позбавлять від багатьох неприємностей, особливо зараз, коли так багато людей купують права. Досвідчені інструктори водіння в стінах автошколи регулярно інформують студентів про нові зміни в правилах дорожнього руху і прищеплюють розуміння того, що в аварії учасниками можуть стати не тільки ті, хто порушує, але і ті, кого можуть випадково зачепити.

Випускники нашого навчального закладу впевнено почувають себе н дорозі вже в перший день за кермом. Ми працюємо над тим, щоб всі студенти мали вільний доступ не тільки до теоретичних матеріалів, але також вміли надати допомогу постраждалим в ДТП і визначити причину поломки автомобіля. Щоб бути відповідальним автомобілістом, Вам допоможе наша київська автошкола. Інструктор водіння надає приватні уроки для студентів різного віку і досвіду.

Зв'яжіться з нами по телефону, щоб дізнатися більше про вартість та умови навчання. Також дізнайтеся у менеджера автошколи про документах на надходження. Професійний інструктор водіння чекає Вас в кожному корпусі нашої мережі, яка працює по всьому Києву.