shapka_top.jpg

UA EN RU

Автошкола політех

Автошкола політех, ДАІАвтошкола (політех) націлена на навчання студентів майстерності водіння автомобілем. Не маючи досвіду навчання в автошколі, ті, хто здали на водійські права, не можуть вписатися в поворот з першого разу, створюють на дорозі аварійні ситуації. Навіть якщо у дитини завжди був доступ до автомобіля батьків і він їздив по бездоріжжю за містом, у столиці у нього будуть проблеми з тим, щоб влитися в потік автомобілів.

Студенти автошколи на політеху пам'ятають, що кожен автомобіліст теж людина і він може припуститися помилки на дорозі. Наші студенти практикуються в автопарку на нових автомобілях, практикуються їздити по густонаселеному місту. Також наші викладачі навчають теоретичним наукам, на кшталт автомеханіки.

Якщо Ви вчините до нас в автошколу на політех, ми навчимо Вас надання першої медичної допомоги. Щоб студентам не доводилося купувати макулатуру, у нас є своя бібліотека з необхідними матеріалами, а також викладачі можуть проінформувати щодо деяких аварійних ситуацій і як їх уникнути.

Наші випускники можуть спокійно складати іспит ДАІ і сідати за кермо без мандражу. Автошкола (політех) забезпечить Вам всю необхідну інформацію, яка може знадобитися в дорозі.

Приїжджайте на політех, в автошколу, яка щорічно випускає нових відповідальних водіїв міста Києва. Співробітники нашої автошколи водіння політеху вірять в те, що будь-який здатний управляти особистим транспортом і заслуговує комфортних умов на дорозі.