shapka_top.jpg

UA EN RU

Школа навчання водінню автомобіля

Школа навчання водінню автомобіляШкола навчання водінню автомобіля надає всі можливості, щоб наші студенти освоїли ПДР і відчували себе впевнено за кермом. Завдяки багаторічному досвіду викладачі закладу можуть не просто поділитися цікавими історіями на дорозі, але також і пояснити, як і чому водій повинен надійти в конкретній ситуації. З нашими послугами навчання водінню автомобіля в школі молоді люди вчаться самостійності і відповідальності. Особливо чітко це відчувають наймолодші учні - школярі. Ми приймаємо дітей від 16-ти років, так як з цього віку дозволено водити автомобіль. Студенти не повинні купувати навчальні матеріали, щоб отримати якісне навчання водінню автомобіля в нашій школі. Всі довідники у вільному доступі в бібліотеці - Ви можете ознайомитися з інформацією, законспектувати важливі моменти і перевірити свої знання на практиці на особистому автодромі школи навчання водінню автомобіля.

Нас рекомендують з багатьох причин. Крім доступності теоретичних матеріалів, автошкола має свої сучасні автомобілі. Студени можуть замовити індивідуальні уроки, щоб освіжити в пам'яті забуті навички або відточити нові. У Вас є можливість приділити практиці здійснення маневрів до 40-ка годин. Також в школі з навчання водіння автомобіля можна оплачувати послуги поетапно. У нас проходять медогляд і отримують повну інформаційну підтримку. В автошколі «Жайворонок» не тільки викладають ПДР і пристрій автомобіля, але також і надають супровід на іспиті ДАІ. Якщо Ви не впевнені, що все це доступно для киян за невисокою ціною, пробний термін пропонує школа навчання водінню автомобіля. Якщо Ви не знайдете в наших уроках користі, ми не будемо володіти з Вас плату.

Пропонуємо Вам ознайомитися з перевагами роботи з нами і спеціальними пропозиціями. Заняття по протиаварійного підготовці, бібліотека довідкових матеріалів і автодром чекають Вас в школі з навчання водінню автомобіля «Жайворонок».