shapka_top.jpg

UA EN RU

Школа водіння авто

Школа водіння автоУ законодавстві України сказано, що управління транспортним засобом можна здійснювати тільки з наявністю водійських прав. Отримати їх можна у школах водіння авто. Отримати водійське посвідчення можна після проходження автошколи і успішного складання екзаменаційних білетів в ДАІ.
Для запису в школу водіння авто потрібно підготувати такі документи: заяву, ксерокопію паспорта, фото, медичну довідку, квитанцію оплати навчання. Про все це Вам розкажуть докладніше при особистій розмові. Після того як весь пакет документів зданий, Вас зареєструють в органах ДАІ, закріплять за Вами автомобіль і автоінструктора. Навчальний курс триває два з половиною місяці і включає в себе теоретичну і практичну частину.
Теоретична частина в школі водіння авто включає в себе правила дорожнього руху, надання медичної допомоги, основи безпечного керування і технічне обслуговування транспортних засобів. Для кращого засвоєння інформації використовуються спеціальні плакати, стенди та макети.

Якщо Вам потрібна високопрофесійна школа водіння авто, тоді Вам до нас. Автошкола «Жайворонок» пропонує Вам свої послуги, які надають дипломовані викладачі з багатим досвідом. До нас може звернутися кожен з Вас, незалежно від своєї прописки, досвіду та віку.


Наша школа водіння авто пропонує сорок годин практичних уроків. Вони проходять за індивідуальним графіком паралельно з теорією на навчальних автомобілях. Для навчання водінню авто наша школа використовує спеціальний навчальний майданчик, який обладнаний різними елементами для того, щоб легше було отримати початкові навички водіння.