shapka_top.jpg

UA EN RU

Автошкола на Васильківській

Автошкола на Васильківській навчить вас техніці водіння на автоматі і механіці, підготує до надзвичайних ситуацій на дорозі, ознайомить з найважливішими деталями під капотом.

Автошкола на ВасильківськійБудьте впевнені, через роки Ви згадайте, що автошкола на Васильківській виявилася корисною своїм підходом по роботі зі студентами. Приходьте на ст.м. Васильківська і переконайтеся, що звідси Ви поїдете вже на своєму автомобілі. В нашій школі Вам буде надано шанс розвинути периферійний зір, уважність, швидкість реакції і багато інших вміннь, які знадобляться не тільки в водінні, але і в буденному житті.

Автошкола на ст.м. Васильківська пропонує до Ваших послуг особистий автопарк, автомобілі для практики водіння, виготовлені в цьому столітті. Найсильніша сторона роботи нашої автошколи, за що нас рекомендують випускники, це наші вчителі. Педагогіка грає найважливішу роль в навчальному процесі, тому вміння пояснити в нашому розумінні більш важливо, ніж навичка показувати поганий приклад наживо.

У нашої автошколи, яка на Васильківській, є повна бібліотека теоретичного матеріалу, який може знадобиться нашим студентам для здали іспиту ДАІ і надання першої медичної допомоги жертві ДТП. Тому Вам не доведеться нічого докуповувати, коли запишетесь до нас на курс. Практика в Києві здійснюється разом з інструктором в спеціально обладнаній машині для додаткової безпеки новачка. Інструктори готові відповісти на всі можливі питання студентів.

Почніть свою практику автомобіліста з автошколи на метро Васильківській і забудьте про незручності громадського транспорту.