shapka_top.jpg

UA EN RU

Автошкола ДОСААФ Київ

На сьогоднішній день багато молодих людей нехтують висококласними уроками водіння наземного транспорту, так як вважають себе освіченими в даній сфері діяльності. Однак варто зауважити, що вміння зачепити автомобіль з місця і знання правил руху - різні речі. Хто ще, як не студенти автошколи ДОСААФ в Києві, знає про безпеку на дорозі?

Автошкола ДОСААФ КиївУ нашому навчальному закладі проводиться навчання поводженню в автомобілями різного класу. Вся робота відбувається відповідно до державних стандартів і покликана підготувати автомобіліста до здачі іспитів ДАІ. Також автошкола ДОСААФ (Київ) приділять значну увагу розвитку практичних навичок під час водіння машини. Впевнене стан водія досягається за рахунок багатогодинних практичних уроків і виконання маневрів. Телефонуйте за номером в Києві в нашу автошколу ДОСААФ і уточнюйте деталі роботи закладу.

Наші корпусу знаходяться в різних місцях столичної області. За рахунок цього ми не тільки можемо прийняти учнів з різних частин міста, але і можемо надати уроки їзди в умовах міста Києва. В автошколі ДОСААФ в списку пріоритетів на першому місці безпека, тому випускники установи не просто впевнені і спокійні в русі, але і готові до будь-якої аварійної ситуації.

У нас є велика бібліотека і просторий автодром. Ви можете практикуватися на будь-якому сучасному автомобілі, а також отримуєте всі теоретичні матеріали. Із здачею іспитів в ДАІ Вам допоможе автошкола ДОСААФ, Київ.

Якщо Ви не впевнені в якості послуг, що надаються і професіоналізмі наших викладачів, рекомендуємо зв'язатися з нашим менеджером в Києві. В автошколі ДТСААФ пропонують пройти безкоштовний випробувальний період, щоб переконатися в перевагах навчання у нас. Протиаварійне підготовка, вивчення автомобіля, поетапна оплата і можливість індивідуальних занять - тільки частина особливостей нашої установи.