shapka_top.jpg

UA EN RU

Колібріс автошкола

Колібріс автошколаЯкщо Ви живете неподалік від ринку Колібріс, автошкола «Жайворонок» стане відмінним варіантом саме для Вас, так як вона розташована зовсім поруч і Ви можете дістатися до неї навіть пішки. Але крім безпосередньої близькості, перевагами даної школи є ще і якісний підхід до процесу навчання з боку адміністрації та викладачів.

Автошкола поруч з Колібріс готова запропонувати Вам як проходження теоретичного, так і практичного курсу навчання. Тому Ви можете звернутися до нас з абсолютною відсутністю будь-яких знань щодо водіння, а вже через пару місяців Ви станете повноцінним водієм. Тому біля Коібріса автошколу вибирають клієнти з усього міста, а не тільки з найближчих вулиць.

В районі Борщагівки (Колібріс), автошкола «Жайворонок» зуміла зарекомендувати себе як одна з кращих, так як ми намагаємося постійно розвиватися і пропонуємо клієнтам широкі можливості з навчання.


Наша автошкола (Колібріс) має зручний графік роботи, з яким Ви можете ознайомитися і самостійно на сайті. Там же Ви знайдете інформацію про необхідні документи на подачу і деякі дані про здачу іспитів в ДАІ, в тому числі і екзаменаційні квитки. Але якщо Ви запишетесь до нас на навчання, то зможете пройти їх все з нашим викладачем, який докладно пояснить всі особливості подібного курсу.

Автошкола (поруч Колібріс) повинна відповідати цілій низці вимог, наприклад, мати свої власні напрацювання в навчанні і володіти технологічним обладнанням для проходження навчальних програм. Також в ній повинні бути представлені кілька різних автомобілів для практичних занять, і все це Ви зможете знайти у нас.