shapka_top.jpg

UA EN RU

Автошкола Щербакова

Автошкола ЩербаковаВи живете на Нивках і хочете вирватися з метро? Автошкола Щербакова до Ваших послуг. Ви можете прийти до нас в будь-який день і випробувати на собі нашу освітню методику. Перші два тижні навчання безкоштовні.

Ніхто не навчить своїх учнів вирішувати автомобільні ситуації так, як наша автошкола. Щербакова вулиця знаходиться неподалік від ст.м. Нивки, щоб жителям цього настільки віддаленого району теж був доступний навчальний курс їзди. Наші досвідчені викладачі дають на уроках нетлінні поради, які можуть надати величезну послугу в майбутньому. Щоб записатися на курси, зв'яжіться з менеджером на вул. Щербакова. Автошкола нового покоління надає власний автопарк, машини, навчальні матеріали для освоєння теорії.

Наша компанда принципово не наполягає над тим, щоб учні набували книги для особистого користування. На думку наших викладачів, всі дорожні знаки і правила необхідно знати самому, а щоб цього домогтися за короткий термін і на довго, педагоги автошколи на Щербакова проводять уроки за своєю напрацьованою схемою. Вам належить відтворювати ситуації на дорозі, вивчати теорію і автомеханіка. Ми проведемо з Вами медкомісію і надамо машину для відточування маневрів на Щербакова. В автошколі слідують правилу 40-ка годин, яке свідчить, що довести якесь заняття до прийнятного рівня можна тільки через 40 годин практики. У Вас їсть можливість також пройти заняття по протиаварійного підготовці і наданню першої медичної допомоги у автошколі на вулиці Щербакова. З нами Ви оплачуєте навчання поетапно, а готуєтеся до здачі іспитів регулярно.