shapka_top.jpg

UA EN RU

Автошкола на Королева


Автошкола на КоролеваНавчання водінню в Києві є затребуваною послугою, яку можна знайти у цілого ряду різних приватних шкіл, але лише деякі з них пропонують повний перелік послуг і можливостей. Наприклад, велика частина шкіл навіть не має свого власного автопарку і пропонують тільки теоретичні заняття, інші ж навпаки займаються тільки практикою. Але автошкола на Королева - це місце, де Ви отримаєте обидві ці послуги і пройдете курс від досвідчених фахівців у сфері водіння.

На Королева автошкола готова запропонувати клієнтам свій власний автодром, великий вибір автомобілів на механіці і автоматі, а також сучасні методичні посібники і багато іншого. Також, саме в нашій школі Ви можете пройти медкомісію перед отриманням прав, а наші співробітники будуть супроводжувати Вас аж до отримання прав в Поліції. Тому на Королева автошколу вибирають жителі не тільки з навколишніх районів, а й з усіх кінців Києва.

Автошкола на Королева існує вже більше 40 років, за які ми зуміли завоювати собі ім'я надійного місця для навчання водінню навіть самих «безнадійних» клієнтів, які самі називають себе такими і не вірять в можливість навчиться водити.


На відміну від багатьох конкурентів, в нашій автошколі на вулиці Корольова Ви зможете отримати попередній двотижневий курс навчання, щоб зрозуміти, чи підходить Вам наш стиль викладання. І такий варіант буде абсолютно безкоштовним, тому Вам варто обов'язково спробувати свої сили хоча б протягом декількох занять в нашій автошколі.

Вулиця Корольова (автошкола) знаходиться в одному зі спальних районів міста, де у Вас буде достатньо місця для тренувань при поїздках на автомобілі з нашими інструкторами. А вже після підвищення навичок, Ви можете відправитися і в більш жваві райони, щоб випробувати свої сили в повній мірі.